Post by inerocunder on Feb 17, 2022 7:54:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор primogems ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Це найкраща гра. Єдине, що вам потрібно додати og boxes назад, як срібні коробки, що єдина проблема – сподіватися, що ви це зробите
Гра супер зброї дох і більше броні і нетілки.Гра супер.
Super Mechs ایکشن pat
Для мене нефункціональний. Гра дійсно запускається, і все, але у мене був старий обліковий запис, дуже старий, на якому, здавалося, були гроші і, ймовірно, працював у той час. Перезапустив гру сьогодні, і мені дали кілька коробок і гроші, щоб компенсувати те, що я втратив через зміни aannndd.... і порожній інвентар... повністю порожній, тому немає можливості створити робочий механізм. Через кілька годин після того, як мені все ще не вистачає шасі..., ймовірно, незабаром буде видалено
Super Mechs অ্যাকশন uhrz
Гра через довгий час стає роботою. Це яма для грошей, якщо ви не хочете чекати, а також для змагань, і майже як мавпа, яка стукає по клітці - багато разів шукайте ласощі. Удачі... це стає нудно, як пекло
Крута штука
Дуже сподобалося. Весела гра для довгих годин гриндування або просто швидкого збігу. Однозначно варто завантажити. (=
Про
гамно
Продовжує завантажуватися вічно. У чому проблема з додатками? 1 матч, а потім все йде як застій. Сподіваюся, це буде виправлено. Це хороша гра
Гра повний шлак, оновлений нету від слова зовсім, постійно які-то баги,розробники нічого з цим не роблять,а саме жахливе це випадково, постійно випадає яка-то туфта.
Насправді мені подобається ця гра, але коли я пробую p2w, вона каже "не можу купити" або щось подібне, але це дійсно коштує реальних грошей, і я нічого не отримав, намагався повідомити про це розробнику гри, він отримав відповідь відповідно до мого звіту але те саме відбувається, я нічого не отримав і не можу повернути гроші
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Аркады letz
Фу
Я дуже розчарований у цій грі, коли я створив свій обліковий запис у 2020 році, я зареєстрував її на супермеханіках, потім я залишив її 1 рік тому, потім завантажив гру знову в 2021 році, коли я ввійшов, я забув пароль, а потім, коли я перейшов до ваш сайт, коли я натискаю кнопку «Забув пароль», зазначений тип електронної пошти, а у мене немає електронної пошти! У мене є лише Gmail, тому я дуже злий, я не збираюся грати в цю гру, якщо ви не відновите мій обліковий запис, ім’я користувача: electric109, якщо ви його не відновите, я ніколи не буду грати в цю дурну гру😠😡😡.
Ця гра суперова тільки одне буде ціною меншими
Super Mechs ایکشن lao
Завжди часто вилітає, коли починаєш битися... Навіть якщо ви перевстановите гру, вам потрібно почекати, коли вона перестане виходити з ладу
Він не дає мені завантажитися і просто завмирає, коли я кричу
Мені подобалося грати в супермехів на своєму комп’ютері, і я думав, що це буде весело на моєму телефоні, але коли я зайшов, все зникло. але я все ще мав усі свої рівні, але все пропало. може помилка? Я був дуже схвильований тим, що можу грати на мобільному пристрої.
Гра вобше ідеальна ставлю 5 зірочок
Допоможіть все, коли захожу в мультиплеер, мені пише, що немає Інтернету, а також з майстерною кампанією та покращеннями
Ваопше нижче плінтуса Поняли
Класна гра
Хороша гра. Але одна проблема. Чому мене вимикають, коли я отримав 250 тепла, а маю 270. Це несправедливо
Крута гра грала три роки тому но ненадоедает!!!!!!! Топовая гра
Гра дійсно весела, але, до біса, вона так багато разів вилітає. Занадто багато разів я програвав матч тільки тому, що гра чомусь мене ненавиділа і вирішила закритися в середині матчу. Будь ласка, виправте цю гру тому що це майже ідеально в моїх очах поряд з цим глюком. Привіт!
Super Mechs Jangovar xbkd
Гра крута но добавте сундуки за монети а так прикольна поки ставлю 4
Така чудова гра! Я пам’ятаю старі добрі часи, коли можна було переглядати спеціальні міфічні предмети та купувати запчастини в магазині. Єдиний мінус – це довге шліфування, якщо ви десь сильно застрягли. Використання реальної валюти робить свою справу, але це дорого. Крім того, це абсолютно чудово, але я не думаю, що це буде привертати багато уваги в майбутньому. Це була б така чудова гра для подальшого розвитку.
Я зробив клан вступайте назву: >|PRO|<
Вартість виготовлення предметів повинна бути зменшена.
СдчпфвіратрРщєряізщїзх
НЕ робіть арену. Якщо він не впаде на вас, ви все одно програєте. Телепортація, грейпінг, стрибки — все це змусить вашу програму панікувати та вимушене відключитися. Повторюю, НЕ РОБИТЬ PVP.
Це тупо. Мені більше сподобався старий, де можна було купувати предмети безпосередньо в магазині, але ви вирішили відмовитися від цього і зробили цей новий предмет еволюції, яку важко зробити, тому що легендарних нелегко отримати, і тепер ця гра повністю удача й оплата, щоб виграти до того моменту, що f2p займає занадто багато часу, щоб отримати щось подібне до мене, І НЕ НАСМІРІСЬ НАДІСЛАТИ БОТУ КОМЕНТАР, ГОВОРИ СВОЇМИ СЛОВАМИ ТА ВИРІШИТЬ ЦЮ ПРОБЛЕМУ ЗНАЙТЕ, ЩО Я МАЮ КРАЩУ ІДЕЮ, ПОВЕРНУТИ СТАРУ ГРУ АЛЕ В ІНШІЙ УПАКОВКИ
Бомба ПІТАРДА🤘😎🤘😎😎🤘😎😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘😎🤘
Я граю в цю гру роками, але коли приходить оновлення, мої міфічні предмети повільно втрачаються, тепер у мене є 1 міфічний предмет, чому? Чи можете ви мені допомогти з цим і воно замерзне я дам. 5 зірок, якщо ви виправите цю гру, дякую
Помилка не дозволяє мені оновити міфічне до божественного.
Я думаю, що ця гра дивовижна, тому що ви можете битися з PvP та ШІ. Я повністю рекомендую цю гру. також графіка дивовижна, його дія інтенсивна, мені це подобається.
Навіть грати не міг. Я навіть не отримав базових частин для бою
Клас гра но —сссссссссупер
Я був старим гравцем, але коли я повернувся, я виявив, що не можу вирівняти будь-яку з моїх високих передач, і тепер мені доводиться перезапускатися з нуля, що є повним сміттям.
Гра дуже важка, і я сумую за старими часами цієї гри, коли дістатися до верхньої області було не так важко, а тепер гра стала мертвою в деяких областях, ця гра впала, механіка бою є єдиною Я вважаю, що вартує свого часу як концепція гри
дуже кльова гра граю кожного дня
Круть мені схожа
ррр густу прлгпиле можна досягти па архієпархії аж дає ж раю дає ложа ожиріння але вища сюди на
по картинкам крута гра але я ще в неї не грав
Чому в ньому є помилка, що вона продовжує повторно підключатися, коли я відкриваю гру, і це просто тому, що я граю на порталі, і він продовжує підключатися щоразу, коли я відкриваю гру!! #ВИПРАВУЙ ГРУ
Норм.
Гівно в мене є інтернет а пише шо нема інтернету
Клас!!!
Більше платять за перемогу, ніж у більшості ігор, ця гра зосереджена на витрачанні грошей, щоб отримати предмети певного рівня (легендарні). Я, як правило, витрачаю невелику суму грошей на підтримку розробників, але ця гра – це занадто багато. вони швидше зароблятимуть 100 доларів з 5 людей, а не 10 доларів з 1000 людей. з ними жарти, порахуй. купіть калькулятор, якщо ви не можете робити просту арифметику.
Гра хороша, легка 4 або 5 зірок, але приблизно через 15 хвилин я зіткнувся з крахом. Тепер я знайшов ще одну помилку, де ви використовуєте головну зброю в будь-який момент, який автоматично втрачаєте, коли ви знищуєте ворожого бота. Будь ласка, виправте ці випадкові помилки. Хоча хороша гра