Post by inerocunder on Feb 17, 2022 7:36:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hamısını səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
Bu oyun bu günə qədər çox əyləncəlidir. Mən, demək olar ki, bütün qeyri-adi personajların kilidini açmaq üçün çox çalışdım, reklamlar vasitəsilə və hamısı birdən yox oldu. Yalnız 3 simvol qaldı. Çox məyusedici.
Oyun olduqca ləngiyir, məncə bu oyun hələ də 30 kadr / s-də işləyir.
Mən oddbodları sevirəm və oyun o qədər xoşdur ki, gələcəkdə daha çox şey əlavə edin! Həqiqətən oyunu sevirəm! 5 ulduz!!
Böyük oyun sevgisi qaçış oyunlarına qənaət problemidir
oyunu sevirəm, yeni simvolların kilidini asanlıqla aça bilməməyiniz xoşuma gəlmir
Bu, həqiqətən çox sərin xarakterdir.
mina Seth 6
Çox əyləncəli və çətin!
bir növ darıxdırıcı
Bu oyun tam olaraq Sonic the Hegehog kimidir
Aldığım personaj yenidən kilidləndi. Mənim çarpanım x12-dən x8-ə qayıdır. Bu səhvdir? Yoxsa bunu sadəcə pul qazanmaq üçün edirsiniz? ha ?
əyləncəli qaçış oyunu yadplanetli patron əyləncəli deyil
Oddbods Turbo Run আর্কেড pyth
😩😧🔙🔚🔛🔜🔝
bu ən yaxşısıdır, bu redaktorun seçiminə layiqdir!!!
Oddbods turbo. Runi
Age of War Strategie cel
Əsasən Sonic mobil qaçış oyunundan ucuz bir zərbə. Sadəcə oynamağa başlayın və oxşarlıqları görəcəksiniz
Yaxşı, növbəti yeniləmədə gecikmə getdi, indi hamardır. Amma görünür, hələ də çoxlu səhvlər var, sonuncu dəfə bir hadisədən xarakter almışdım və bir neçə gündən sonra o, getdi, satın almalıyam, bu müvəqqətidir?
reklamlar reklamlar reklamlar və idk niyə heç bir şeylə və fırıldaqlarla ölə bilərsiniz
Gözəl oyun, lakin bu, real qəribə qrafika kimi görünmür, bu, sonik tire qrafikasıdır, lakin hər halda yeni oyun əlavə edin, Fuse kimi qəribə çağırışlar məşq etməli və Jeff evi təmizləməlidir və dondurma satmalı və insanları zarafatla satmalı və buna bənzər bir şey,
Yaxşı amma çoxlu reklam
Oddbods Turbo Run Arcade rwz
Dəhşətli səhvlərlə dolu oyun! Son üç gündə gündə ən azı bir neçə dəfə oyunun qəzaya uğraması və qənaət etməməsi səbəbindən bir anda bir neçə saatlıq irəliləyiş itirdim. Bundan əvvəl mən yaxşı işləyirdim və az qala turbo gücləndiricini doldurmuşdum. Sonra konflikt olduğunu və oyunun hansı versiyasını yükləmək istədiyimi söylədi. Hər ikisində eyni nömrələr/statistikalar var idi, ona görə də telefonumda olanı seçdim, yüklədim, sonra birinci kvadrata qayıtdım, əldə etdiyim hər şey sıfıra sıfırlandı!!!
İlkin 1 ulduzlu rəyimi yeniləyirəm, çünki çox sərt idi, bir müddət oynadıqdan sonra oyun çox keyfiyyətlidir və mən pul xərcləmədən personajları əldə edə bildim. Reklamların nə qədər müdaxiləli olduğuna görə mən alış-verişin məcburi olduğunu düşünürəm, lakin oyun buna dəyərdir, oğlum bundan həzz alır.
Bu yaxşı proqramdır, amma sadəcə demək istəyirəm. BU SONIC DASH-IN NÜSTƏSİDİR!!!
Onun ümumi sürüşdürmə və fərqli bir şey işlətmə. Sizin ruletiniz var, amma gündə dörd dəfə 30 gün keçsə də, cekpotu heç vaxt qazanmadım.Orada daha yaxşısı var ki, bu, 0 oynamaqla ölsün. Buna dəyməz.
uşaqlar üçün uyğun oyun
yükləmək çox uzun çəkir!🙄
Oddbods Turbo Run Arcade sew
Oddbods Turbo Run アーケード fozt
Oyun glishing
Çünki onlar yalnız sonic rush-a müəlliflik hüququ verirlər. Sizlərdən hər hansı biriniz sonic rush-da eyni səs effektlərini edin, niyə bunu etməlisiniz ki, öz oyunlarınızı edin
Super əyləncəli və sadə. Personajlar cazibədardır, oğlum bunu sevir.
Gg
uşaqlarım sadəcə onu sevirlər.. çox əyləncəlidir.. amma yeni xarakter açmaq üçün çox pul lazımdır
Bagusssssssss
Oğlum üçün gözəl bir oyundur, o, qəribələri sevir, amma kilidini açdığımız xarakterdən istifadə edə bilmirik???
Sonic Dash və Sonic Dash 2 oyunundan oğurluq edilib