Post by inerocunder on Feb 17, 2022 7:33:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gods Of Arena: Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gods Of Arena: Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj závady kódů ▞▞▞
▞▞▞ Gods Of Arena: Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Gods Of Arena: Strategy Game Strategi tfi
Gods Of Arena: Strategy Game Strategie jwrj
Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů, než přijmete, že od vás hodně kradou, nesouhlasíte
prosím přidejte další předměty a arény a nechte své gladiátory získat vyšší úroveň, jinak skvělá hra Dohrál jsem ji po měsíci a miloval jsem ji, zaměřte se více na předměty a arény, zaměřte se na verzi pro více hráčů, která má velký potenciál, ale myslím, že tohle bude buď lepší pěkná práce
Nic v tom nevidím
hra je opravdu dobrá, ale dal jsem jí 3 hvězdičky, protože schopnosti hru zhoršují. Nebaví mě, když nepřítel jen neustále spamuje schopnosti
Je to úžasná hra
Gods Of Arena: Strategy Game কৌশল rrj
Bhen chod koi hra hai ye salaaa banane vale ko dub kar mar janaa chahi ye
Memes Wars ایکشن dmc
děkuji 😊☺️ dobře 🙏
Tato hra byla skvělá a návyková, ale prosím aktualizujte tuto hru, takže bude mít velmi pěknou grafiku, ale přesto ji milujte
Skvělá hra, miluji arény a vybavení pro gladiátory! Byl bych rád, kdybyste mohl prodat Cassia, je opravdu špatný.
Hra je skvělá. Zatímco vy to můžete hrát. (Problém) Nedostatek aktualizací, aby lidé hráli. (Řešení) Pokud opravdu chtěli problém opravit tak často, měli by udělat aktualizaci, která přidá arénu a každá nová aréna přidá nové zbraně a brnění. Také vím, že všichni chceme, je lepší kopí. prosím a děkuji
Mělo by být možné mít záložní otroky
Je to super hra ale vadí mi že to je tak těžký porazit arénu.
Více času strávíte sledováním ADS než hraním. Totální selhání.
Je to velmi dobré
Postup ve hře byl obecně přirozený, i když nepřátelé byli těžší, pokud jsme do našeho týmu dostali další osobu, jako je 1,7x těžší. Obecně je to otravné hrát a není tam nic, co by boj urychlilo
Zatím tak zdarma, tak zábavné
Je to super hra hraji skoro furt
Úžasný!!!!!!!!!!
Gods Of Arena: Strategy Game 策略 vvsi
Super hra je nejlepší stahětesiji Taki 😃
Nehrajte si na ty odpadky....
Tohle se mi prostě líbilo 😆
No je to hrozný ale dá se to hrá
No good grafikh Nemám tuhle hru rád, je mi to na hovno
je to zábavné, ale měl jsem to jen jeden den.
Mít závady v tom, že nemám speciální schopnosti, když vybavím zbraň schopností
Mínus 1 hvězdička jen za dlouhou životnost. Kromě toho si hru užil.
Gods of arena nabízí ve své hře spoustu zábavy, ale také postrádá rozmanitost toho, co můžete ve hře skutečně dělat. Líbí se mi, jak je hra s dovednostmi, postavami, příběhem je v pořádku a strategickými koncepty přítomnými ve hře jsou v pořádku, ale v pozdní hře vlastně všechno děláte: bojujete, zvyšujete úroveň, kupujete nové vybavení. Byl bych rád za další přídavky do hry, ale celkově je to stále nutné hrát.
těžké, ale zábavné získat otroky lepší
Milujte tuto hru, ale nyní reklamy ničí celou hru. Zabírá čtvrtinu obrazovky. Už si to nejde užít. Je smutné, když jste našli smtg dobré, ale jsou stejné jako ostatní.
Bylo by hezké, kdyby to mělo detaily pod gladiátorem, kterého chceme koupit, který by nám řekl, co umí, jaká je jejich specialita a podobné věci
Hrál jsem 2 hodiny a cítil jsem, že hra není dobře vyvážená. Žádný správný systém upgradu. Se současným systémem upgradů je těžké vyhrát i dvouhvězdičkový zápas.
Baví mě hrát tuto hru. Nenutí mě to pokaždé kontrolovat, takže žádný časový tlak. Taky mě to nenutí jako ty "buď počkejte 12 hodin na doplnění energie, nebo nám zaplaťte".
Ze začátku velice zábavná ale po nějaké době to omrzí
Toto nepoužívejte, říká Bůh, a pokud plánujete vlastní, nemějte.
Hovínko
Je to vážně dobrá hra musí vibavit
Chladný
Opravdu se mi líbí tento herní kolega, ale dávám mu čtyři hvězdičky, protože chci jen nějaké svalnaté gladiátory a více brnění a zbraní a více gladiátorských celníků, dobře, ale tohoto herního kamaráda si opravdu vážím, děkuji.
dobrá hra není nejlepší, i když je zábavná
pecička
Co to dělá 3 hvězdami, je potřeba připojení k internetu.
To je super
Velmi zábavná hra, doufám v nějaké dobré aktualizace.